DRUMLES

DRUMLES

Plezier staat centraal terwijl jij jouw lievelingsliedjes leert spelen. De focus tijdens de lessen ligt op de juiste houding en slagtechniek. Onze ervaring heeft ons geleerd dat hier veel winst te behalen valt. Wanneer dit op orde is gaat alles een stuk makkelijker en zul je sneller vooruit gaan. De zogenaamd ‘saaie’ oefeningen passen wij direct toe in liedjes om het niet alleen leuker te maken, maar ook effectiever. Je ontwikkelt je sneller dan gemiddeld en hierin onderscheiden wij ons van de andere drum- of muziekscholen.

Wij werken niet met jaarcontracten maar een opzegtermijn van 1 maand. Toch bieden wij naast aanmelding ook korte cursussen aan. Deze bestaan uit 5, 10 of 15 lessen.

Lees meer over de korte cursus >>

“INSPIRATIE. MOTIVATIE. MUZIEK”

NOTEN LEZEN

Notenkennis helpt je om beter te worden, maar ook zonder kun je prima leren drummen. Het belangrijkste voor de drummer is een goede ‘groove’. Dat wil zeggen dat je er voor zorgt dat jouw ritmes lekker klinken zodat je mede muzikanten beter gaan spelen. Dit kun je bereiken met de juiste houding en energie. Elke drummer heeft zijn eigen kracht en het is ons doel om die uit te vergroten en te gebruiken om beter te worden.

UNIEK LESMATERIAAL

Elke drumles is op maat gemaakt. Alle liedjes en oefeningen schrijven wij zelf uit. Hiervoor gebruiken wij het programma Guitar Pro. Wij maken deel uit van het Guitar Pro Education Program en mogen daarom 50% korting korting geven op deze software. Deze software kan jou helpen met noten leren lezen. Ook kun je, als je wat verder bent, je eigen oefeningen en/of liedjes uitschrijven.

Wij hebben in de afgelopen jaren een eigen lesmethode ontwikkeld. Door alles zelf uit te schrijven tillen we deze methode naar een hoger niveau en onderscheiden wij ons van een muziekschool. Wij gaan doelgericht te werk gaan en laten iedereen zich op zijn/haar eigen manier ontwikkelen. Iedere leerling is uniek. Iedere drumles ook.

Naast de reguliere lessen bieden ook “drumcoaching” aan.

Lees meer over drumcoaching.

“Modern ingerichte lesruimte”

NOG NOOIT DRUMLES GEHAD?

Geen enkel probleem. Drummen is heel fysiek en de meeste mensen pakken dit vrij snel op. Je zult zien dat je met de juiste begeleiding heel snel een liedje mee kan spelen. Omdat drummen heel fysiek is kan het ook een heel goede uitlaatklep zijn.

PLEZIER STAAT VOOROP

Naast al het oefenen, geploeter en geram op zo’n drumstel, staat plezier voorop. Dit is het mooiste vak van de wereld en met kinderen werken is geweldig. Dit gevoel geven we graag terug aan de leerlingen.
Met plezier gaat het leren ook makkelijker en sneller. Als we samen de juiste balans weten te vinden zul je meer uit jezelf kunnen halen dan je zelf had kunnen denken.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Probeer eens iets nieuws. Geef je op voor een gratis proefles en ontdek het drummen.
Dit kan via telefoon of mail.