WORKSHOPS

Wat houdt drummen nou precies in?

Ontdek dit samen met een groep familie, vrienden, collega’s of anderen. Onder het genot van een hapje en een drankje leer je op een ontspannen en gezellige manier kennis maken met drummen.
Wat doet een drummer precies? Wat is het verschil tussen drummers? Al je vragen worden beantwoord.

Speel ook ‘Raad het Ritme‘. Dit is een spel waarin de workshop leider een ritme speelt en de groep moet raden van welk liedje het is. Deze zijn herkenbaarder dan je zou denken.

“Ook leuk voor kinderen”

Hoe werkt zo’n workshop?

Je komt met de groep naar ons pand aan de Paardemaat in Meppel. Met een bakje koffie/thee wordt de basis uitgelegd zodat we daarna direct aan de slag kunnen. Eén voor één neem je plaats achter het drumstel en leer je een basis ritme spelen. Naast dit ritme maak je kennis met een aantal basis patronen. Dit vergt een goede hand/voet coördinatie.

Ook voor kinderen is zo’n groepsles leerzaam en vooral ook leuk! Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Kosten

Elke groep heeft andere wensen en ideeën en daarom maken wij per groep een prijs. Maar een 2 uur durende workshop heb je al vanf € 25,- per persoon. Inclusief een hapje en een drankje.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoon of mail.