DRUMLES

Plezier staat centraal terwijl jij jouw lievelingsliedjes leert spelen. De focus tijdens de lessen ligt op de juiste houding en slagtechniek. Onze ervaring heeft ons geleerd dat hier veel winst te behalen valt. Wanneer dit op orde is gaat alles een stuk makkelijker en zul je sneller vooruit gaan. De zogenaamd ‘saaie’ oefeningen passen wij direct toe in liedjes om het niet alleen leuker te maken, maar ook effectiever. Je ontwikkelt je sneller dan gemiddeld en hierin onderscheiden wij ons van de andere drum- of muziekscholen.

Lees meer over de lestijden en tarieven >>

Wij werken niet met jaarcontracten maar een opzegtermijn van 1 maand. Toch bieden wij naast aanmelding ook strippenkaarten aan. Deze bestaan uit 5, 10 of 15 lessen.

Lees meer over de strippenkaarten >>

“INSPIRATIE. MOTIVATIE. MUZIEK”

NOTEN LEZEN

Notenkennis helpt je om beter te worden, maar ook zonder kun je prima leren drummen. Het belangrijkste voor de drummer is een goede ‘groove’. Dat wil zeggen dat je er voor zorgt dat jouw ritmes lekker klinken zodat je mede muzikanten beter gaan spelen. Dit kun je bereiken met de juiste houding en energie. Elke drummer heeft zijn eigen kracht en het is ons doel om die uit te vergroten en te gebruiken om beter te worden.

UNIEK LESMATERIAAL

Alle liedjes en oefeningen die je leert maken we zelf. Wij werken niet met standaard boeken en oefeningen. Op deze manier kunnen we elke les op maat maken voor de leerling en zitten we niet vast aan een patroon of een boek.
Alles wat we maken is digitaal en te vinden in een gedeelde Dropbox map en zo besparen we een hoop inkt en papier. Op die manier kun je thuis op je computer, tablet of telefoon eenvoudig de bestanden benaderen om aan de slag te gaan.

Vanaf het moment dat we zelf alle oefeningen gingen maken hebben we ook onze eigen lesmethode ontwikkeld waar de nadruk vooral ligt op HOE je iets speelt in plaats van wat. Er is niks belangrijker dan je eigen stijl ontwikkelen en spelen wat goed voelt. Daarbij is het belangrijk dat je de juiste houding leert en vooral ook plezier hebt in het spelen.

Sommige van de bekendste en beste drummers zijn technisch helemaal niet zo goed als men denkt. Techniek is subjectief. Het draait allemaal om gevoel.

“Modern ingerichte lesruimte”

NOG NOOIT DRUMLES GEHAD?

Geen enkel probleem. Drummen is heel fysiek en de meeste mensen pakken dit vrij snel op. Je zult zien dat je met de juiste begeleiding heel snel een liedje mee kan spelen!
Drummen is ook meer dan muziek maken. Het is een goede uitlaatklep en een uitstekende manier om je coördinatie te verbeteren.

Met kinderen werken is het mooiste wat er is en we kunnen als volwassenen nog veel van hen leren. Wij leren elke dag van hen en geven dat graag terug. Op een speelse manier en met zoveel mogelijk humor creëren wij een sfeer waar kinderen zich snel op hun gemak voelen. Het draait hier niet om leren, beter worden en gehoorzamen. Dit is een plek waar kinderen op hun eigen manier kennis kunnen maken met muziek en dat op een fysieke manier kunnen uiten op een drumstel.

“Meer dan alleen drumles” houdt meer in dan de meerdere services die wij bieden. Wij bieden een fijne omgeving voor het kind waar ze lekker zichzelf mogen zijn!

Nieuwsgierig geworden? Probeer eens iets nieuws en geef je op voor een gratis proefles en ontdek het drummen!
Neem contact op via telefoon of mail.